Skip to content

Meca-Trade Oy:lle on myönnetty ISO9001 -laatusertifikaatti

Meca-Trade Oy tarjoaa laadukkaita tuotteita sekä laadukasta palvelua asiakkailleen. Nyt yrityksen laatu on myös sertifioitu.

Bureau Veritas Certifcation Holdig SAS on myöntänyt Meca-Trade Oy:lle sertifikaatin ja todennut, että yrityksen laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 -standardin vaatimukset.

ISO 9001 -sertifikaatti on kansainvälisesti tunnettu hyvän laadun todiste. Se on maailman tunnetuin laatu- ja johtamisjärjestelmä, jonka ydinajatus on selkeästi kuvatut prosessit ja niiden jatkuva parantaminen. ISO 9001 -laatusertifiointi näkyy Meca-Trade Oy:n asiakkaille yhä parempana palveluna ja laatuna. Sertifikaatti osoittaa myös sidosryhmille, että Meca-Trade Oy on luotettava, järjestelmällisesti laatuaan parantava toimija.

”Olen ylpeä laatusertifioinnista, sillä se kertoo meidän pitkäjänteisestä ja järjestelmällisestä työstä asiakkaidemme sekä työntekijöidemme hyväksi. Laadukkaat tuotteet ja palvelu ovat yrityksemme toiminnan kulmakiviä ja on hienoa saada niille tunnustus. Tulemme myös tästä eteenpäin panostamaan laatujärjestelmän jatkuvaan kehittämiseen.” kommentoi Meca-Trade Oy:n toimitusjohtaja Tapani Järvinen.